Biografie

Contacteer Tamara

0485/ 93 81 25

tamara@ikigaipraktijk.be

Als fiere mama van twee jonge spruiten is Tamara altijd al gepassioneerd geweest door kinderen. Dat zie je ook terug in haar achtergrond. Sinds het behalen van haar bachelor leerkracht staat zij voor de klas in het secundair onderwijs. Dit doet zij met hart en ziel met STEM: een vak waarbij onderzoek en creativiteit een hoofdrol spelen. 

Haar liefde voor kinderen in combinatie met haar jarenlange ervaring als leerkracht hebben Tamara doen besluiten om nog een stap verder te gaan. Daarom startte zij met een omscholing in de psychologie. Zo heeft ze reeds de opleiding psychotherapie voor het kind en jeugd succesvol beëindigd en volgt ze de bijkomende opleiding integratieve psychotherapie. Op regelmatige basis volgt zij ook bijscholingen rond autisme, hoogsensitieve kinderen, hoogbegaafdheid, … 

Met deze ervaring en kennis wil ze kinderen, jongeren en/of ouders ondersteunen die even uit balans zijn. Het is een uitdaging om met ieder kind uniek aan de slag te gaan en te onderzoeken hoe zij hun mogelijkheden in kunnen zetten om verder te komen. De veerkracht, creativiteit, liefde en kracht van kinderen om hun eigen probleem aan te pakken is elke keer weer prachtig om te mogen ervaren.

 

Opleidingen

  • Bachelor tot leerkracht
  • Psychotherapie voor het kind en jeugd
  • Integratieve psychotherapie (AIHP) - in opleiding